(ВИДЕО) “На свадбата твоја” во одлична изведба на Гоце Петрески и Иле Иваноски

May 15, 2020 Jasna Stojanoska 0

Одличен спој на двајца извонредни музичари. Гоце Петрески директно од Австралија, а Иле Иваноски од Македонија со заеднична изведба на големиот хит “На свадбата твоја”. Периодов, […]

Македонската естрада во паника?!

May 15, 2020 Jasna Stojanoska 0

Откако минатата седмица Здружението на естрадни уметници информираше дека е поднесено официјално барање до Владата, во кое се апелира за помош на најзагрозените припадници на […]