Безвременскиот хит “За тебе живеам” од Благојче Стојановски Туше доби свое видео

May 14, 2020 Jasna Stojanoska 0

Благојче Стојановски Туше конечно го промовираше долго најавуваниот спот за големиот хит “Штом тебе те видов, јас се заљубив”. Спотот се снимаше во Преспанскиот крај, а […]