Доста позитивни реакции на видеата за “Анѓа од Галичник” и “Јана е најубава” од Дарко Стојаноски

March 25, 2020 Jasna Stojanoska 0

Видео записите за “Анѓа од Галичник” и “Јана е најубава” на Дарко Стојаноски му донесоа бројни пофални коментари од јавноста. Тој за периодот кој следи […]