РИЈАНА ДОНИРА ПЕТ МИЛИОНИ ДОЛАРИ ЗА БОРБАТА ПРОТИВ КОРОНАВИРУСОТ

March 23, 2020 Jasna Stojanoska 0

Поп ѕвездата Ријана донира пет милиони долари за глобалната борба против пандемијата на коронавирусот. Парите ќе бидат обезбедени преку нејзината непрофитна фондација „Клара Лајонел“. „Со […]