Кија Коцкар има ново момче?!

March 17, 2020 Jasna Stojanoska 0

Пејачката Кија Коцкар овие денови во медиумите дава изјава со кои ги покрена шпекулациите дека има ново момче. Имено, во емисијата „Магазин ин“ изјави дека […]