“Никола Карев” најголемиот амбасадор на македонската култура и традиција во Австралија

March 10, 2020 Jasna Stojanoska 0

Австралиско-Македонската Младинска Асоцијација “Никола Карев” важи за најголемиот амбасадор на македонската култура и традиција цо Австралија. Преку нив, во Австралија заминале голем број македонски пејачи. […]