СУДИЈКА ЈА ТУЖИ СЕВЕРИНА

March 6, 2020 Jasna Stojanoska 0

Судијката Луција Ласиќ, која сакаше да ја потврди пресудата со која на Северина ѝсе одзема старателството над синот Александар, сега ја тужи хрватската пејачка и […]