„Биди внимателен“ : НОВ ХИТ од студиото на Наум Долоски-Мече

March 3, 2020 Jasna Stojanoska 0

Змејко и Багзи го објавија нивното заедничко дело „Биди внимателен“. Песната е изработена во студото “MeckaWarriorProduction” кај Наум Долоски-Мече. Младите рапери Марио-Змејко и Срџан-Багзи од Охрид деновиве го […]

Дарко и Спасен порачуваат : МАКЕДОНЦИ во Австралија, бидете подготвени за најголемите МАКЕДОНСКИ забави на деценијата

March 3, 2020 Jasna Stojanoska 0

Дарко Стојаноски, Спасен Силјаноски и Престиж бенд, подготвени како никогаш досега, тргнаа за Австралија по повод нивната голема турнеја. Најавуваат спектакуларни забави со исклучиво македонска […]

Сенидах објави нова песна

March 3, 2020 Jasna Stojanoska 0

Балканската дива Сенида Хајдарпасиќ, попозната како Сенидах, објави нова песна под насловот „Само уживај“. Напишана од страна на Бенџамин Крнетиќ, додека аранжманот го направил Анже […]