МКУД “Македонски Бисери” со бројни активности периодов низ Австралија

March 2, 2020 Jasna Stojanoska 0

МКУД Македонски Бисери е формирано во 2014 година. МКУД Македонски Бисери е непрофитна културна организација која промовира мултикултурализам преку македонски танц, музика и јазик. -Добредојдовте […]

„Неда Украден е постара и од самата „Евровизија“-Пејачката им тресна слушалка на новинарите

March 2, 2020 Jasna Stojanoska 0

Пејачката Неда Украден сè потешко ги поднесува коментарите дека е зрела за пензија и дека музичките натпревари и фестивали се резервирани за млади изведувачи, па […]