Најдоброто од Македонија во Австралија : Дарко и Спасен на голема Австралиска турнеја

February 20, 2020 Jasna Stojanoska 0

Едни од најдобрите фолк пејачи на македонската естрада, Дарко Стојаноски и Спасен Силјаноски на голема Австралиска турнеја. Како што ни откри Дарко во интервјуто, закажани […]