Македонски музичар поминува низ голгота: За наводен долг му се закануваат дека ќе му ја земат куќата и 3 деца ќе останат на улица

February 19, 2020 Jasna Stojanoska 0

Македонскиот музичар Владимир Софрониевски, неговата сопруга и трите малолетни дечиња, деновиве минуваат низ вистинска голгота. Музичарот со години живее под притисок, трпејќи неправда, но кулминацијата […]