Катарина Грујиќ се почести со подарок од 80 000 евра

Пејачката Катарина Грујиќ неодамна истакна дека на шопинг за 24 часа потрошила дури 100 000 евра, а неодамна се почести со скапоцен подарок.

Таа овој пат не се штедеше да се почести со нов автомобил.

Имено, станува збор за автомобил „Мерцедес GLC“ кој изнесува околу 80 000 евра.Грујиќ во една прилика истакна дека не сака многу да се фали со цифри и колку пати троши.

За потсетување, Каќа во последно време често добива изненадувања, па така мистериозен маж и подари букет од 100 ружи.

Неодамна, Катарина ја издаде својата нова песна „Мушка курва“, а за снимањето на спотот плати 20 000 евра.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*