За ова младо момче допрва ќе се слуша : Мирослав Мирчески ја освои публиката на Гоце Фест

February 15, 2020 Jasna Stojanoska 0

Мирослав Мирчески ја освои наградата “Војо Стојаноски” на Гоце Фест, со што воедно ја однесе победата на фестивалот. Неговата песна “Македонски Гордооди” ја доби и наградата […]

“Песна вечна Македонска” од Сандра Милковска се закити со две награди на “Гоце Фест”

February 15, 2020 Jasna Stojanoska 0

Сандра Милковска освои две награди на “Гоце Фест”. Таа беше прогласена за најдобар дебитант, но ја доби и третата награда од стручното жири. “Песна вечна Македонска” […]

(ВИДЕО) Влегува во глава на прво слушање: Магдалена Ена Цветкоска со нова песна – „Најдоброто“

February 15, 2020 Jasna Stojanoska 0

„Најдоброто“ е насловот на новата песна на една од најквалитетните пејачки на нашата естрада, Магдалена Ена Цветкоска. Помина година и повеќе откако Магдалена Ена го […]