Познатата пејачка е мртва со години! Тогаш кого го гледаме?

February 14, 2020 Jasna Stojanoska 0

Теориите на заговор за смртта на популарната пејачка повторно се актуелизираат. Тврдењето на теоретичарите на заговор дека канадската пејачка Аврил Лавин починала многу брзо после издавањето […]