Најголемата музичка ѕвезда Влатко Лозаноски заминува на голема концертна турнеја во Америка и Канада!

February 13, 2020 Jasna Stojanoska 0

По барање на иселениците во дијаспората, нашата најголема музичка ѕвезда – Влатко Лозаноски – Лозано на почетокот на март заминува на голема турнеја во Америка […]