СЕВЕРИНА ПОВЕЌЕ НЕ Е КОЈИЌ

February 11, 2020 Jasna Stojanoska 0

Пред неколку дена, Северина го отстрани презимето на Игор од сите социјални мрежи и го остави само своето име со кое ја изгради сопствената кариера. Според […]