СЕ ВЕРИ ДАМЈАН СТОЈАНОСКИ

February 10, 2020 Jasna Stojanoska 0

Се вери младиот пејач Дамјан Стојаноски, а радосната вест ја објави неговата мајка Евица на социјалните мрежи. Негова избраничка е прекрасната Елена Билеска.  Фолк-пејачот Дамјан […]