Хуманитарна забава во Елшани за помош на малата Сандра Ническа

Голема хуманитарна забава ќе се одржи во Елшани за помош на малата Сандра Ническа. Забавата ќе биде на 09-ти февруари, во ОУ. Св. Наум Охридски со почеток од 19 часот.

На 09-ти февруари (недела) со почеток од 19 часот, во ОУ. Св. Наум Охридски во Елшани, ќе се одржи голема хуманитарна забава за помош на малата Сандра Ническа. На забавата ќе настапи младиот пејач Христијан Стојоски, заедно со “Плус бенд”.

Ајде сите заедно и во голем број да присуствуваме на оваа хуманитарна забава, со што ќе и помогнеме на малата Сандра да  За некого малку, но за некого би значело многу !

Сите хумани и добронамерни луѓе кои се во можност да помогнат, истото можат да го сторат на следниот начин:

200002729851107 MKD

банка: Стопанска банка АД Скопје

SWIFT CODE:STOBMK2X

IBAN: MK07200002729853241 EUR

beneficiary: Lenche Nicheska

адреса: село Коњско, Охрид

Дополнителни информации можат да се добијат на телефонот: ++0038978277256.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*