Дарко Лазиќ призна се !

Српскиот пејач Дарко Лазиќ призна во каков однос е со поранешната сопруга Ана Севиќ и дека се во контакт, како и тоа дека со својата сегашна вереница има недоразбирања.

Пејачот неодамна подлегна на операција за намалување на желудникот за да ја намали тежината а сега веќе изгуби 15 килограми.

„Како и во секоја врска и секој брак каде има љубов, има и кавги. Тоа трае десет минути и после одиме хард-кор бакнување“, признал Лазиќ, а потоа открил во каков однос е со својата поранешна сопруга Ана Севиќ.

„Ние сме во најкоректни можни односи. Се слушаме околу Лорена, што е најважно. Ана веќе долго има свој живот, јас свој, секој на своја страна“, рекол Лазиќ.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*