Ана Николиќ во врска со бизнисмен од Цетиње

02, November, 2016, Belgrade - Recording sou program I have talent in the studio Pink TV in Simanovicma. Ana Nikolic. Photo: Antonio Ahel/ATAImages. 02, novembar, 2016, Beograd - . Snimanje sou programa Ja imam talenat u studiju TV Pink u Simanovicma. Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ана Николиќ тешко го поднесе разводот со Стефан Ѓуришиќ Раста, а во една прилика истакна дека и требало многу време за да продолжи понатаму.

Сепак, по долг временски период, тоа се случи. Имено, Ана повторно се враќа на музичката сцена и моментално работи на своите нови песни. Меѓутоа, не само што и тргна во кариерата, на Ана и тргна во љубовта. Имено, како што пишува стори.рс, бизнисмен од Цетиње успеал да го освои срцето на пејачката.

Наводно, Николиќ и бизнисменот неодамна се вратиле од првиот заеднички одмор на Тајланд каде што друштво им правела и нејзината ќерка Тара.

Како што пишува српски „Стори“, Црногорецот цело време бил посветен на Ана и Тара, а пејачката не крие дека е среќна што е во врска со маж кој нејзината ќерка ја засакал како свое дете.

Николиќ се уште се нема огласено по повод овие пишувања.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*