Ташко Каранфиловски : Со нашинците во Австралија се чувствувам како прав македонец

January 30, 2020 Jasna Stojanoska 0

Младиот пејач Ташко Каранфиловски, за естрадниот магазин раскажува околу досегашните концерти, но и импресии од првата турнеја за него во далечната Австралија. Тој вели дека […]