ШЕР СО ШОКАНТНИ ТВРДЕЊА: МЕНАЏЕРИТЕ ЈА ДРОГИРААТ БРИТНИ

Поп-иконата Шер неколкупати јавно застана во одбрана на Бритни Спирс, која на суд се бори со својот татко за да се откаже од надзорот над неа и да ја остави сама да управува со својот имот.

Шер со денови апелира до судот да ја ослободи од ваквите обвинувања и дека ова старателство е скандалозно и контроверзно и дека е сигурна дека таткото на Бритни и адвокатите го злоупотребуваат своето право над нејзиниот имот. Оваа одлука е донесена во 2008 година, кога Бритни доживеа невен слом и беше прогласена како неспособна самата да се грижи за парите кои ги заработува.

Меѓутоа, Шер не застана тука. Таа тврди дека тимот на Бритни и дава стимуланси, па дури и дроги, за таа да може и понатаму неуморно да настапува на сцената и да „прави пари“.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*