Стефан Величковски за Денот на љубовта ќе им подари нова песна на сите заљубени

January 23, 2020 Jasna Stojanoska 0

Македонскиот пејач кој своеволно го напушти најгледаното регионално музичко шоу „Ѕвездите на Гранд“, Стефан Величковски активно работи на нов авторски материјал со кој ќе ги […]