Татјана Лазаревска проговори за негативните коментари околу песната “Инстаграм”

January 20, 2020 Jasna Stojanoska 0

Миленичката на многу генерации, Татјана Лазаревска пред извесен период беше мета на социјалните мрежи и доби голем број критики за нејзината песна “Инстаграм”. Што мисли […]