Фото: Познатиот пејач како од мајка роден

Познатиот пејач Саша Ковачевиќ често знае да објави провокативни фотографии на социјалните мрежи, на кои во прв план е неговото перфектно тело. Неговата најнова фотографија ги полуде жените.

Еден од најатрактивните пејачи по кој лудуваат припадничките на понежниот пол, пејачот Саша Ковачевиќ, се замота во пешкир, па позираше пред огледало.

Жените гледаат во оваа глетка ккао хипнотизирани, затоа што пејачот има совршени стомачни мускули. Погледнете и вие:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*