Новак Ѓоковиќ во Мелбурн се забавуваше со трубите на Стефан Ночевски и неговиот оркестар

January 15, 2020 Jasna Stojanoska 0

Стефан Ночевски и неговиот трубачки оркестар, го забавуваа познатиот тенисер Новак Ѓоковиќ во познат ресторан во Мелбурн. Стефан ексклузивно за Естрада плус, ги раскажува неговите […]