1-ви февруари : Избор на најуспешните лица во Мелбурн

January 2, 2020 Jasna Stojanoska 0

По повод 9-тиот роденден, Единствената Македонска Телевизија во Австралија-ИНТВ организира голема роденденска забава на 1-ви февруари во Мелбурн. Покрај богатата музичка програма која што ја планираат […]