Гоце Илиески-Балада на 31-ви декември ќе ги забавува прилепчани на Градскиот плоштад во Прилеп

December 27, 2019 Jasna Stojanoska 0

Прилепчанецот Гоце Илиески-Балада на 31 Декември ќе одржи настап на Градскиот плоштад во Прилеп. Тој за сите посетители, ветува одлична забава. Пејачот и кант-авторот Гоце Илиески-Балада […]