Северина испрати порака до јавноста

December 25, 2019 Jasna Stojanoska 0

Откако загрепскиот суд го додели старателството над нејзиниот син Александар на нејзиниот поранешен партнер Милан Поповиќ, Северина Којиќ драстично се повлече од социјалните мрежи. Престана […]