Слоба Радановиќ за првпат ја покажа девојката

Многу познати личности се собраа на отворањето на еден ресторан во Нов Белград, каде уживаа во храна, пијалок и музика во опуштена атмосфера.

Пејачката Слоба Радановиќ беше меѓу последните што се појави на отворањето заедно со својата нова девојка Јелена Ѓуричанин и тоа за прв пат. Слоба ја донесе на забавата новоизбраната партнерка, а додека се шегуваше дека доцни затоа што сакал да ги избегне медиумите, Јелена им мавташе на присутните фоторепортери.

Пред неколку месеци се пишуваше дека се во тајна врска, а тогаш се уште законскиот сопруг на Јелена изјави:

– Јелена и јас не сме заедно долго време, иако сè уште сме официјално во брак. Веќе подолго време е слободна жена, така што апсолутно нејзина работа е со кого се дружи – вели бизнисменот Марковиќ, кој објаснува дека има отворена врска со сопругата и дека тој беше меѓу првите што дознал дека таа се гледа со Радановиќ.

– Двајцата сме во добри односи и веќе разговаравме за тоа. Јас немам ништо против нејзините избори, бидејќи таа е мајка на моите деца и сакам да биде среќна. Јас навистина не знам на кое ниво е нивната врска, само знам дека тие добро се согласуваат – истакнува тогаш Игор Марковиќ.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*