Антониа Гиговска ја објави најпровокативната фотографија досега

December 2, 2019 Jasna Stojanoska 0

Младата пејачка Антониа Гиговска очигледно има намера да го сруши интернет-сообраќајот во нашата земја со нејзината последна објава. Популарната пејачка објави провокативна фотографија на која позира во црна […]