Гоце Илиески-Балада на 31-ви декември ќе ги забавува прилепчани на Градскиот плоштад во Прилеп

December 27, 2019 Jasna Stojanoska 0

Прилепчанецот Гоце Илиески-Балада на 31 Декември ќе одржи настап на Градскиот плоштад во Прилеп. Тој за сите посетители, ветува одлична забава. Пејачот и кант-авторот Гоце Илиески-Балада […]

Нов шок за Дарко Лазиќ: Јасмина тврди дека има вонбрачно дете со него

December 26, 2019 Jasna Stojanoska 0

Според пишувањата на српските медиуми, пејачотДарко Лазиќ неодамна доживеал голема непријатност на својот настап во Германија. Имено, непозната женска личност се појавила на неговиот настап и […]

2019-та доста успешна за Кирил Белистојаноски-За следната година најавува нов голем проект

December 26, 2019 Jasna Stojanoska 0

2019-та беше доста успешна и исполнета со настапи и ангажмани за Кирил Белистојаноски. За 2020-та година тој најавува нов проект со преработка на староградски песни. […]