Харизма бенд најавуваат музички бум

Харизма Бенд деновиве ги израдува своите фанови со нови фотографии. Фотосесијата е само најава за новиот проект кој следува.

“Пред нас е период кога се сеќаваме на годината која изминала, на сите успеси и падови во неа, но и период кога со ентузијазам и радост се прават планови за годината што е пред нас. Па така ние одлучивме да го одбележиме овој период со еден прекрасен проект. За проектот ангажиравме тим од професионалци задолжени за фотографија, аудио, видео, режија, костими, промоција. Да не откриваме повеќе, со нетрпение го очекуваме денот за промоција.  – Изјавија од бендот.

 

Следете ги Харизма бенд на:

www.harizmaband.mk
www.facebook.com/HarizmaBand
www.youtube.com/harizmaband
www.instagram.com/harizmaband

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*