Пријовиќ го откри точниот број на естетски корекции

Голем број од познатите естрадни личности во Србија седнаа на испитување на полиграф, а неодамна една од нив беше и пејачката Александра Пријовиќ-Живојиновиќ.

Повќето имаат храброст да го направат ова тестирање, но најчесто со солзи ги даваат точните одговори на прашањата откако „паднале“.

Александра за разлика од останатите беше посмирена и кажа дека воопшто не било страшно како што изгледа, но според полиграфот, таа имаше четири неточни одговори.

Меѓу прашањата се најде и ona дали има повеќе од три естетски корекции на лицето.

Одговори со „Да“, а откри и дека точниот број е четири.

Меѓудругото, имаше прашања за Филип, нејзината мајка, времето кога пееше во „Ѕвездите на Гранд“…

Погледнете од видеото во продолжение:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*