Ќе ве разнежни : Погледнете го новиот спот од Ѓоко Јовиќ

Дали го погледнавте и дали ви се допадна новиот спот од Ѓоко Јовиќ за песната “Решив дома да се вратам”?!

Ѓоко Јовиќ го промовираше новиот спот за песната “Решив дома да се вратам”. Видеото се снимаше на повеќе локации во Охрид, во соработка со ИН Продукција.

Главен лик во видеото е еден од најпознатите актери во Македонија, Владо Дојчиноски, кој воедно е и режисер на видеото. Музиката и аранжманот се на Ѓоко Јовиќ, а текстот го напиша Александар Стеваноски.

Во продолжение погледнете го видеото !

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*