Влатко Миладиноски ги поканува сите македонци во Швајцарија на голема хуманитарна забава во сабота

November 14, 2019 Jasna Stojanoska 0

Пред заминувањето за Швајцарија каде што ќе настапи на големата хуманитарна забава, Влатко Миладиноски гостуваше во ИН Продукција. При интервјуто меѓудругото ги покани сите македонци […]

Мартин Вучиќ со порака од Мелбурн-“Танец е и наша гордост и наша должност. Ајде сите заедно да му се радуваме”

November 14, 2019 Jasna Stojanoska 0

По низата обиди од поединци да се бојкотира Македонскиот “Танец”, кој претставува душата на Македонија, јавно се обрати директорот на НУ Танец, Мартин Вучиќ. “Почитувани […]