Каде живее Милица Тодоровиќ по раскинувањето со момчето?!

По петгодишна врска, Милица Тодоровиќ пред неколку месеци раскина со момчето, кореографот Милош Пауновиќ, а како причина за нивното раскинување се наведуваше дека се ненадминливите разлики за иднина.

Милица потврди дека повеќе не е со Милош, но моментално е во медиумска пауза и не дава интервјуа, ниту изјави.

Како што пишуваа српските медиуми, Тодоровиќ се иселила од санот каде живееше пет години со кореографот.

ФОТО: ЈУТУБ

Екипата на „Папарацо лов“ открива дека пејачката по раскинувањето живее во елитната населба на Нов Белград каде што живее и нејзиниот долгодишен пријател и кум Стеван Анѓелковиќ.

Во продолежение погледнете каде е новиот дом  на Тодоровиќ.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*