“Македонска свадбарска музика” е насловен вториот албум од Златко Миладиноски

November 7, 2019 Jasna Stojanoska 0

Познатиот хармоникаш, одличен музичар и композитор Златко Миладиноски издаде втор албум, со двд и аудио издание. Албумот е насловен “Македонска свадбарска музика”. Виртуозот на хармоника, […]