Ечеше македонската песна во дискотека во Австралија : Стотици македонски млади грла пееја патриотски песни

November 6, 2019 Jasna Stojanoska 0

Незаборавна македонска вечер се одржа во дискотека во Мелбурн, Австралија. Стотици млади македонски грла ги пееја македонските патриотски песни. Во клубот “Positive” во Мелбурн, Австралија […]