Менде Куновски започнува соло кариера

November 1, 2019 Jasna Stojanoska 0

Со прекрасна љубовна балада, Менде Куновски ја најавува неговата соло музичка кариера. Песната „Празен календар“ ја претстави заедно со спот, преку официјална промоција пред многубројните гости […]