Погледнете го спотот за песната “Зович” од група Чебрен

Дали го погледнавте и дали ви се допадна новиот спот од групата Чебрен за песната која што е посветена на селото Зович?!

Изминативе денови во околината на селото Зович се снимаше новиот спот од групата Чебрен. Во видеото се претставени убавините и живописните предели со кои што изобилува ова место. Видеото е во соработка со ИН Продукција.

Во продолжение погледнете го спотот и слушнете ја песната за “Зович” !

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*