(ВИДЕО) ДРАГАНА МИРКОВИЌ ГО ЗАБОРАВИ ТЕКСТОТ НА ПЕСНАТА СРЕДЕ ЕМИСИЈА

Фолк-пејачката Драгана Мирковиќ го заборави текстот на својата песна „Само да те видам“ среде емисија.

Таа деновиве гостуваше во емисијата „Максимално опуштено“ и додека пееше на плејбек се збуни и праша „има ли трета строфа?“. Таа продолжи да игра, па повторно праша: „Што ќе правиме сега?“. И покрај тоа пејачката продолжи да игра и да смее сама на себе.

Пејачката, која и денес важи за една од најпопуларните српски фолк-пејачки, неодамна прослави 19 години брак.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*