Јелена Карлеуша и Цеца се смирија?

Јелена Карлеуша и Цеца Ражнатовиќ денес повторно имаа рочиште на судот во Белград. Јелена на судењето се појави во спортска комбинација поточно во тренерки и патики, а не била расположена за коментари.

Цеца пристигна по пејачката, а на новинарите им се обрати со речницата: „Добар ден, работници,како сте?“. Како што пишува блиц, Јелена и Цеца денес имаа обид за медијација, а пејачките сами биле кај судијата додека нивните адвокати чекале пред вратата.

Медијацијата била за тужбите поради навреди во судницата кои пејачките ги упатиле една на друга кога првпат се обиделе да се смират. Судијата ја прашал Јелена дали сака да ја повлече тужбата, а таа одговорила: „Не можам повеќе да се судам“. Кога ја прашале Цеца дали прифаќа смирување, таа прифатила да ја повлече тужбата, но само за овој процес. Во судницата Цеца и Јелена се согласиле да бидат повлечени тужбите за овој процес. По излегувањето од судот, Цеца потврди дека медијацијата е завршена.

„Прифатена е медијација, тоа значи дека за ова судење нема повеќе процеси“- одговори Ражнатовиќ,а на прашањето дали Јелена ја провоцирала во судницата,пејачката кратко само кажа

„Луѓе, не знам што да ви кажам. Јас сношти имав забава и станав рано за на судењето. Одам да одмарам малку и повторно сум на роденден.За мене оваа тема е завршена“ изјави Цеца за „Блиц“.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*