Марија Шерифовиќ сочно бакна оженет маж

Пејачката Марија Шерифовиќ на едно јавно случување ги изненади сите кога сочно го бакна во уста својот близок соработник.

Таа го фати за главата и разменија филмски бакнеж, а станува збор за композиторот Саша Николиќ со кој пејачката долго соработува.

Саша е во среќен брак, а она што е интересно е дека мајката на Марија, Верица Шерифовиќ, беше во брак со покојниот татко на Саша, Миодраг Николиќ, кој исто така беше композитор.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*