Милица Павловиќ ја менува професијата

Српската пејачка Милица Павловиќ ја менува својата професија. Таа по се изгледа дека ќе заплови во манекенските води.

„Драго ми е кога ми кажаа дека изгледам како модел и дека фотографирањето како и снимањето видеоматеријали одлично ми оди. Во мојот бизнис ова е пожелно и може да биде само плус. Обожавам добра фотографија, сакам добро видео и сè што има врска со сликањето е предизвик за мене. Иако ова е нормално и во светот фотографирањето е тесно поврзано со музиката, овде тоа сè уште не е случај.-изјави Павловиќ.

Нашите пејачи професионално се фотографираат и снимаат видеа само ептен кога мораат.

-За разлика од многумна од нив,  јас исклучително ја сакам таа страна на овој бизнис“ – вели секси сењорита за Ало.рс објаснувајќи зошто се повеќе ја убедуваат да му се посвети на манекенството.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*