Цеца проговори за невозвратената љубов

Фолк-sвездата Цеца Ражнатовиќ умешно го крие својот приватен живот, особено кога станува збор за љубовта, но сега, на изненадување на многумина, таа зборуваше за невозвратена љубов.

Иако може да изгледа неверојатно за многумина, на Цеца имала невозвратена љубов во минатото.

– Секако дека ми се случило и јас сум човечко суштество. Но, не дека не бев сакана, туку дека бев преголем залак. Постојат луѓе кои не можат да се справат со јавен живот. Ова е мојот избор “, рече Цеца.

Фолк ѕвездата, како и секое живо суштество, се носи со животни подеми и падови, а во нејзиниот случај старата изрека „Она што не те убива, те зајакнува“ не важи.

– Мојот живот е како медал со многу страни. Што се однесува до кариерата, тоа е чисто злато, мојот личен живот имаше огромни осцилации. Се обидов да пливам добро во животните цунами. Не верувам во она, „Она што не те убива те прави посилен“. Апсолутно не е точно. Затоа што, тоа што не те убива, е за фала на Бога што не те убило. Но, тоа не ве зајакнува, но добро ве затресува. Не ми беше дозволено да потклекнам заради моите деца. – заклучи Цеца за српски Телеграф.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*