Жељко Јоксимовиќ и Јована искеширале 2,5 милиони за семејната куќа

Јована и Жељко Јоксимовиќ неодамна се преселија во елитен дел на Белград, од стан во куќа, и иако сè уште не биле во можност да се запознаат со своето ново соседство, фасцинирани се што славната двојка сега живее близу нив.

„Жељко го гледам скоро секое утро, тој е како швајцарски часовник, секогаш ја напушта куќата во исто време, помеѓу 8 и 8,30 часот. Тој вози неколку црни, скапи автомобили и секогаш е среден кога излегува надвор, врвен. Сепак, јас не стигнав да се запознам официјално, а со Јована да “, рече извесна Јованка, додавајќи дека презентерката е опуштена и со шминка е само на телевизија.

“Јас неколку пати сум зборувала со неа од кога се преселиле. Таа секогаш е ведра, насмеана и многу спонтана. Кога е дома, таа е постојано со своите деца. Тие често се во дворот, си играат … Тие се слатки, трчаат, врескаат, скокаат, вистинско среќно семејство. Потоа, таа е во опуштено издание, нема шминка,  многу е природна. Парот ја купи куќата од Ивана Мишковиќ и Горан Кариќ.

Јоксимовиќ со години живееше во стан во Врачар, кој беше во сопственост на Жељко уште пред Јована да стане негова сопруга. Кога решија да ја купат куќата, одлуката падна да се преселат во елитната населба. Локалните медиуми објавија дека овој семеен дом ги чинел 2,5 милиони евра.

Додека некои имаат само убави зборови за Јоксимовиќ, сосед кој живее во близина на пејачот и водителката не може да верува дека околу нив се крева многу прашина.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*