“После мене”, “Око мое” и “Спремај мајко дарови” ја одбележуваат кариерата на Стојне Николова

September 11, 2019 Jasna Stojanoska 0

“После мене”, “Око мое” и “Спремај мајко дарови” ја одбележаа мојата музичка кариера. Ова го истакна познатата пејачка Стојне Николова при неодамнешното интервју за ИН ТВ. Пред само […]

Џеј Ло ќе паднела од балкон

September 10, 2019 Jasna Stojanoska 0

Џеј Ло на големо го промовира новиот филм во кој глуми стриптизета која се спријателува со своите колешки против богатите клиенти затоа што сакаат да […]