Убави македонски песни, многу љубов и дружење-Заврши уште едно издание на “Лешочки Фолк фест”

August 28, 2019 Jasna Stojanoska 0

Голем број музички имиња од македонската фолк естрада, настапија на годинешното издание на “Лешочкиот Фолк фест” кој се одржа во манастирскиот комплекс Св. Атанасиј и […]