Марјан Васкоски : Откако ќе се вратам во Мелбурн продолжуваат ангажманите со Легато бенд

August 27, 2019 Jasna Stojanoska 0

Откако ќе се врати во Мелбурн, продолжуваат неговите ангажмани на семејните прослави заедно со Легато бенд. Марјан Васкоски престојот во Македонија го искористи максимално, а […]